Тест автосигналізацій

Опубліковано в рубриці «Дод. обладнання»,

Сьогодні автомобіль уже не є таким предметом розкоші та бажання, яким він був років 20-30 тому за відвертого дефіциту. Тим не менш, його вартість та цінність для власника досить висока, щоб нехтувати безпекою, особливо, якщо транспортний засіб паркується у дворі, а не на платній закритій стоянці. Більшість автолюбителів вдаються до встановлення з цією метою протиугінних систем, сигналізацій.

Їх вибір на ринку досить широкий, на будь-який смак та колір, як кажуть. Але в цьому й полягає основна проблема, бо зробити правильний вибір буває досить складно. Допомогти цьому може порівняльний тест автосигналізацій, проведений колективом експертів галузі. Для випробувань було обрано лише деякі моделі, які мали бортовий GSM-модуль, що дозволяє дублювати керування системою: брелоком або мобільним телефоном. Серед піддослідних виявилися такі моделі “протиугонок”, як Pandora DXL 3700, Excellent Evolution 3, X-Keeper Drive V3, Sobr GSM-100, Elita GSW U, StarLine M30, Pharaon YG40. (більше…)

Немає Коментарів до Тест автосигналізацій

Антифриз чи Тосол що краще?

Опубліковано в рубриці «Загальнопізнавальна»,

Антифриз або Тосол що краще?Сучасний автомобіль – це досить комфортний вид транспорту, температурні режими роботи обладнання, якого багато в чому залежать від роботи системи охолодження. У ній циркулює спеціальна речовина, яка має потрібні характеристики, щоб сама система могла працювати і в літню спеку, і в зимову холоднечу з морозом.

У більшості країн світу охолоджуючі рідини є окремою категорією витратних матеріалів, але у вітчизняній практиці якось прийнято розділяти їх на дві категорії: тосоли та антифризи.

Яка між ними різниця і що потрібно знати, для того, щоб зробити правильний вибір, спробуємо коротко розібратися далі. (більше…)

Немає Коментарів до Антифриз чи Тосол що краще?

Види (типи) кермових рейок

Опубліковано в рубриці «Загальнопізнавальна»,

Для того, щоб автомобіль під час руху мав можливість змінювати свою траєкторію, повертати в той чи інший бік, необхідно передати зусилля і крутний. момент від керма на передні колеса.

Для цього в конструкції використовуються різні типи рульових рейок — електромеханічних приводних вузлів, що перетворюють обертальний рух у зворотно-поступальний.

Про який би вид рейки не йшлося, вона в першу чергу є ключовим елементом, що входить до кермового управління. Це комплексна система, яка пов’язує за рахунок механічних передач розташовані в різних площинах та під різними кутами кермо та тяги коліс.

(більше…)

Немає Коментарів до Види (типи) кермових рейок

Як подбати про акумулятор

Опубліковано в рубриці «Запчастини»,

 Як потурбуватися про акумуляторЗнання стає великою силою, коли це стосується акумулятора та системи електропостачання.

Насправді це як серце і душа нашого пересування на транспортному засобі.

Автомобільна батарея, або акумулятор, це те, що допомагає автомобілю розпочати та продовжувати рух. Електрична енергія, необхідна для роботи машини, походить від акумулятора. Ніхто, і ніколи, не захотів би застрягти на дорозі через «померлий» акумулятор.

Чим більше Ви обізнані, тим у Вас залишається менше шансів «кукувати» на узбіччі, так і не діставшись бажаного пункту Б.

Хоча, на вигляд, акумулятор автомобіля може здатися невеликою коробочкою, але насправді він здатний забезпечити значну силу. (більше…)

Немає Коментарів до Як подбати про акумулятор

Рекомендації щодо підготовки автомобіля до сезону літо.

Опубліковано в рубриці «Загальнопізнавальна»,

Автосервіс повного циклу "Автоцентр ЄВРОПА"Підготувати свій автомобіль до літнього сезону рекомендується буквально відразу після танення снігу.

Хоча, для деяких автолюбителів ставати природним розслабитися і знехтувати своїм транспортним засобом, раз вони вже пройшли весь привабливий процес підготовки до зимового періоду.

Звичайно, це помилковий висновок, думати, що суворі умови зими минули, і нам ні про що не варто переживати.

Можливо, певною мірою, це правда, але літо приносить із собою свій власний набір проблем.
Спека, вологість повітря, зливи та інші фактори, впливають на стан Вашого автомобіля.

Немає Коментарів до Рекомендації щодо підготовки автомобіля до сезону літо.

Перевірка кондиціонера

Опубліковано в рубриці «Запчастини»,

Перевірка кондиціонераВодіння машини в спеку, без робочого кондиціонера може бути не тільки незручно, але навіть небезпечно.

Хорошою звичкою будь-якого водія має бути перевірка системи охолодження повітря вашого автомобіля задовго до настання спекотної погоди, щоб переконатися, що ваш кондиціонер працює належним чином і холодне повітря.

Це стосується як нового автомобіля, так і щойно придбаного вами уживаного. (більше…)

Немає Коментарів до Перевірка кондиціонера

Поліція та водій. Нові взаємини.

Опубліковано в рубриці «Загальнопізнавальна»,

ua-policeКиїв став першим містом, в якому з’явилися привітні та ввічливі, молоді та підтягнуті нові поліцейські, які впевнено розмовляють англійською мовою. Довіру до себе патрульна поліція столиці виборола в перший місяць служби. Вони, не боячись погроз у свій бік, затримували за порушення правил дорожнього руху можновладців, щиро допомагали пенсіонерам безпечно пересуватися цими ж дорогами, охоче фотографувалися з перехожими. (більше…)

Немає Коментарів до Поліція та водій. Нові взаємини.

Кузовний ремонт автомобіля після ДТП

Опубліковано в рубриці «Кузовний ремонт»,

Ремонт кузоваКузов звичайного автомобіля складається зі сталі, пластику, алюмінію, а деякі частини навіть зі скловолокна. Кожен із цих матеріалів мають свої плюси та мінуси, і всім їм потрібна своя турбота. Сталь не дорогий і міцний метал, але якщо він не покритий захисним шаром, то піддається корозії.

Пластик гнучкий, і одночасно досить міцний матеріал, і на відміну від сталі, може бути відлитий у складні форми. Алюміній легкий та міцний, але дуже дешевий метал.

Загалом, незалежно від того, з чого зроблено ваш автомобіль, весь його кузов покривається верхнім шаром фарби, щоб захистити його від стихій. (більше…)

Немає Коментарів до Кузовний ремонт автомобіля після ДТП

Галогенні лампи Osram Night Breaker Unlimited

Опубліковано в рубриці «Дод. обладнання»,

Галогенні лампи Osram Night Breaker UnlimitedЧому галогенні лампи Osram Night Breaker здатні забезпечити < 110 відсотків більше світла, а ксенонові всього на 70%?

Які ж істотні переваги нового Osram Night Breaker unlimited?

За останні кілька років у сфері автомобільного освітлення з галогенами та ксеноном відбувалося щось неймовірне?

Як запевняють самі експерти компанії Osram, їм доводилося адаптувати свою продукцію до зростаючої вимоги з боку клієнтів щодо колірної температури та терміну служби ламп. (більше…)

Немає Коментарів до Галогенні лампи Osram Night Breaker Unlimited

Як дбати про свій автомобіль, щоб уникнути дорогих ремонтів?

Опубліковано в рубриці «Загальнопізнавальна»,

СТО у Києві Автоцентр ЄВРОПА

На щастя, відповідь дуже проста. Скласти план обслуговування автомобіля і регулярно слідувати йому. Цей план обслуговування має важливе значення для зменшення витрат на утримання вашого автомобіля та максимально збільшить його надійність та безпеку.

Все починається з читання керівництва власника транспортного засобу, в якому ви виявите рекомендації автовиробника та графіки технічного обслуговування відповідно до вашого стилю та звичок водіння.

Наступним кроком буде пошук надійної станції технічного обслуговування ( СТО). (більше…)

Немає Коментарів до Як дбати про свій автомобіль, щоб уникнути дорогих ремонтів?