Галогенні лампи Osram Night Breaker Unlimited

Рубрика Дод. обладнання

Галогенні лампи Osram Night Breaker UnlimitedЧому галогенні лампи Osram Night Breaker здатні забезпечити < 110 відсотків більше світла, а ксенонові всього на 70%?

Які ж істотні переваги нового Osram Night Breaker unlimited?

За останні кілька років у сфері автомобільного освітлення з галогенами та ксеноном відбувалося щось неймовірне?

Як запевняють самі експерти компанії Osram, їм доводилося адаптувати свою продукцію до зростаючої вимоги з боку клієнтів щодо колірної температури та терміну служби ламп.

Спершу їм вдалося збільшити термін служби Night Breaker, значно оновивши колишню модель до Night Breaker Plus.

Галогенні лампи Osram Cool Blue IntenseА ось, наприклад, з Cool Blue попрацювали над його покриттям . І вже оновлений варіант, інтенсивного блакитного кольору, із сріблястим куполом, у результаті дав набагато яскравіше світло.

Як водію побачити цю різницю на дорозі, що ці 110% більше світла можуть означати для нього?

А це означає, що більше світла проектується на важливі ділянки дороги. Збільшується дальність пучка або його інтенсивність у порівнянні зі стандартними лампами.

Чим більший діапазон, тим краще можна побачити розподіл світла з висоти пташиного польоту.

Діапазон встановлюється таким чином, щоб з правого боку дороги під освітлення потрапляли дорожні знаки, і будь-які перешкоди завчасно були легко помітні.

Світловий конус значно подовжився на цілих 40 метрів.

Osram Night Breaker Unlimited, до 110% більше світла, до 40м довше світловий конус , на 20% світліше. width=Удосконалений дизайн дозволяє збільшити яскравість нитки розжарення при тій же електричній потужності.

Яскравість є одним із вирішальних параметрів нитки напруження з точки зору збільшення діапазону світлового пучка.

Також новий колір, у Night Breaker Unlimited, наближений до природного денного світла, а це нагадує водієві бути більш пильним, адже природне світло стимулює організм і допомагає боротися зі втомою та дефіцитом уваги.

>Світліший колір галогенної лампи досягається за рахунок збільшення температури нитки розжарення та покриття скляної колби кобальтом.

Гарний огляд дороги в нічний час дуже важливий, але і бути помітним іншим учасникам дорожнього руху, немало важливо.
Велика кількість світла цих приладів не означає більше відблисків на смугу зустрічного руху та пішоходів.

Підвищення якості світла в лампах Night Breaker Unlimited викликає невелике збільшення частки білого світла у світловому пучку, при цьому надмірного засліплення ніяк не спостерігається. Все в межах допустимих порогів.

Справді, автомобіль, оснащений фарами з лампами Osram NBU помітити на трасі набагато легше.

У будь-якому випадку, ці лампи призначені для виконання всіх запропонованих завдань.
Незалежно від типу лампи, яку Ви використовуватимете, переконайтеся, що вона встановлена правильно, а фари відрегульовані по висоті.

Брудне або подряпане покриття фари може також збільшити ефект блика.

Неправильна робоча напруга, особливо надто висока, може скоротити термін служби Ваших галогенних ламп. Як тільки у Вас з’явилася підозра, що робоча напруга в автомобілі підвищилася, одразу зверніться до фахівця на СТО. Ви самі не зможете це виправити.

Компанії Osram вдалося досягти успіху в збереженні тієї ж тривалості життя в Night Breaker Unlimited, в порівнянні з Night Breaker Plus, незважаючи на більш високий рівень яскравості.

>Які ж типи ламп пропонується сьогодні автолюбителям від виробника, якого за потужністю галогенного освітлення ще ніхто у світі не зумів переплюнути.

Огляд типів ламп Osram Night Breaker Unlimited:

Тип
Далекий/
Ближній
Далекий Ближній Протитуманні
H1 + + +
H3 +
H4 +
H7 + +
H11 + +
HB3 +
HB4 + +

Залиште відповідь

Ви повинні ввійти в систему, щоб залишити коментар.