Огляд відеореєстратора Gazer F117

Рубрика Дод. обладнання

Огляд відеореєстратора Gazer F117Напевно, кожному з нас приходила в голову думка про те, як добре було б мати з собою в дорозі особистого адвоката та неупередженого свідка. Сьогодні ними стали для нас автомобільні відеореєстратори.

Відеореєстратор Gazer F117 здатний забезпечити рівень захисту, про який раніше ми тільки мріяли.

Тепер, за його допомогою, ви можете записувати все, що відбувається під час їзди. Чи то відео запис доказу у разі аварії, чи зйомка лижного курорту, подорожей із сім’єю під час відпустки, чи пляжний відпочинок на вихідних.

Власникам компаній, що пропонують послуги вантажоперевезень, завдяки цьому пристрою легко бути в курсі всіх подій та об’єктивно оцінювати рівень водіння своїх співробітників.

Відеореєстратор Gazer F117, модель з роздільною здатністю Full HD – приємно дивує доступною ціною для бажаючих знайти практичну функціональність та максимальну зручність. З цим завданням він справляється на всі сто.

У цій моделі компанія не поскупилася і додала до пристрою нове меню з розширеними налаштуваннями та кілька унікальних можливостей: а саме підсвічування клавіш для комфортної роботи в темряві, датчик руху, регулювання чутливості, G-sensor, індикатори включення мікрофона та запису, функції WDR.

Відеореєстратор має розвинену систему кріплення з функцією живлення та може бути встановлений на будь-якій з 2 кріплень, що входять до комплекту постачання. За допомогою присоски пристрій легко кріпиться на лобове скло.

Кріплення з поворотним механізмом та контактною групою, під заглушкою знаходиться USB 3.0.

Огляд відеореєстратора Gazer F117Шість скляних лінз на камері з апертурою F2.0, з кутом огляду 140°, що дозволяє в детально і панорамно відобразити те, що відбувається на автобанах і розв’язках, плюс функція WDR (Wide Dynamic Range), що розширює динамічний діапазон, все це разом забезпечує якісне зображення та чітке насичене відео, у будь-який час доби, оскільки має здатність захоплювати достатню кількість світла.

Тобто вдень, що вночі якість відеозапису залишається гідною.

Рекомендується завжди виставляти зйомку у форматі Full HD. Можна також встановити циклічний запис.

Неважливо, як швидко, жваво та активно ви вели свій автомобіль, і які б перешкоди вам не довелося долати на дорозі, вашим відеофайлам нічого не загрожує, якщо працює функція G сенсор.

Застарілий відеоряд поступово стирається і його місце займають нові файли.

Вбудований датчик руху самостійно проконтролює обстановку, і без вашої особистої присутності, при заглушеному двигуні. Як снайпер, що причаївся, він зреагує на будь-який рух, зробить постріл, тобто запис, і знову поїде в режим очікування.

Якщо ви зупинилися біля відкритого ринку чи виходу з метро, де постійний потік людей, або на вулиці вітряна погода, просто налаштуйте датчик на знижену чутливість, щоб даремно його не турбувати.

До зовнішнього вигляду пристрою не причепишся. Воно не велике, трохи більше сірникової коробки і важить всього 72 г, його довжина 99 мм, ширина 49 мм, висота 37 мм. .

Також немає жодних зауважень ні до ергономіки, ні до якості матеріалу з яких зібраний реєстратор.

Огляд відеореєстратора Gazer F117Добре продуманий дизайн із зручним бічним розташуванням кнопок меню, що полегшує налаштування параметрів пристрою.

Є ще дві кнопки, включення живлення та мікрофона, вони знаходяться на тильній стороні корпусу відеореєстратора.

Вночі всі кнопки підсвічуються ненав’язливим синім світлом.

Там же екран з діагоналлю 2,7 дюйма, і роздільною здатністю 960х240 пікселів, знизу HDMI роз’єм і слот для картки micro SDHC (об’ємом до 32 Гб), кнопка reset.

Фотографії виходять з роздільною здатністю 5 мегапікселів. Зверху на корпусі роз’єм підкріплення з контактною групою.
Докладніше про комплектацію Gazer F117.

У коробочці з реєстратором стандартно знаходимо інструкцію для користувача українською та російською мовами, гарантійний талон, копія сертифікату відповідності УкрСЕПРО.

А ще 2 наклейки «Ведеться відеозапис», щоб усе було в рамках закону. Адаптер живлення, в прикурювач автомобіля. USB кабель.

Карта пам’яті Gazer microSDHC (з SD адаптером) Class 10 на 8 Гб;

кріплення на двосторонній скотч.


Залиште відповідь

Ви повинні ввійти в систему, щоб залишити коментар.