Страхові компанії України 2015

Рубрика Страхування

Страхові компанії наші партнери.З моменту, як ми стаємо щасливими власниками наземного транспортного засобу, на нас покладається безліч обов’язків, хочемо ми того чи ні.

Кожен водій автомобіля, виїжджаючи на дорогу, набуває статусу учасника дорожнього руху. Насамперед, ми зобов’язані пильнувати обстановку на дорозі, яка не прощає помилок.

Не будемо про сумне і не жахливе, але в дорозі нас можуть чекати непередбачувані ситуації.

Наприклад, у зимовий період, звернення до автосервісу з ремонту кузова від вм’ятин та подряпин, справа повсякденна, і несе за собою незаплановані витрати власних коштів.

Щоб подібні наслідки не ставали обтяжливими для автолюбителя, йому потрібно своєчасно застрахувати свій автомобіль, тим самим переклавши фінансовий тягар на плечі страховиків.

Всі, напевно, чули про поліс Каско та ОСЦПВ, і знають різницю цих двох видів страхування.

Перш ніж підписувати страховий договір, ми ретельно вивчаємо всі його пункти та умови страхових програм, щоб переконатися, у яких випадках нам гарантуються страхові виплати. До речі, вигідніше купувати все в одному місці, де КАСКО купили, там і поліс ОСАГО та ДГО.

Щоб оцінити роботу страхових компаній представлених на українському ринку, потрібно мати тверду підставу особистого досвіду роботи з компанією, відчути на собі рівень обслуговування і додати про них враження.

Настав час мати справу тільки з професіоналами у своїй сфері, компаніями, які мають досвід роботи на страховому ринку України, заслужили позитивний імідж, що виконують свої послуги якісно та оперативно.

Звичайно, без допомоги експерта, промоніторити роботу з відгуками задоволених клієнтів, проаналізувати відкриту офіційну статистику компаній, та провести глибокий аналіз доступності програм страхування, не зможе звичайна людина, яка стала перед вибором однієї надійної компанії із 350 зареєстрованих в Україні.

/p>

Аналізувати слід чимало факторів, з урахуванням впливу наведених нижче параметрів:
– це рівень зборів страхових премій за видами страхування,
– рівень відшкодувань,
– активи,
– страхові резерви .

На сьогодні, щодо ОСАКО, не обов’язково страхувати добровільну відповідальність водія перед третіми особами. Якщо за майном Вас не влаштує оновлений ліміт у 50 тис. грн., викладаємо 400 грн. та піднімаємо ліміт на 250 тис. грн.

А ось, повне Каско, (при добровільному виборі самого поліса) тут вже будьте ласкаві, обов’язкова умова страхування, якщо вашому засобу пересування ще не виповнилося 7 років. Вибираємо франшизи: за збитками 0,5%, а за викраденням 5%. Не замислюємося довго, і страхуємось на повну ринкову вартість.

Як не крути, у разі аварії, навіть з вини водія, за наявності автокаско, ви у «вигідному становищі», оскільки про все подбатиме ваша страхова, надаючи обіцяні виплати.

З числа вищезгаданих компаній, важливо відняти 34 страховики, які, за останні чотири роки, встигли «доопрацюватись» до позбавлення ліцензії.

Пам’ятайте, поліс, який Ви придбали у цих компаній, не є дійсним.
1. СК Кримська
2. СК Лафорт
3. СК Транс-гарантія
4. СК Каштан
5. НФСК Добробут
6. СК Укрнафтатранс
7. СК Лемма
8. СК Провіта
9. СК Енергорезерв
10. СК Страховий капітал
11. СК Крона
12. СК Укоопгарант
13. СК Металург
14. Міська страхова компанія
15. СК РАЙП
16. АСК ІнтерТрансПоліс
17. Українська екологічна СК
18. СК Інкомстрах
19. СК Статус
20. СК Наста
21. СК Остра
22. СК Астарта
23. СК ЕйЕмДжі Груп
24. СК Лемма Сіті Сервер
25. СК Укргазпромполіс
26. СК Нафтогазгаз
27. СК ІнтерЕкспрес
28. СОсДО Гарантія
29. СК Страховий Український Дім
30. УСК Гарант-авто
31. ТДВ Allianz Україна
32. СК ВОНА
33. СК Оранта-Лугань
34. СК Україна

Посилаючись на оцінки фахівців та шановних видавництв, ми сміливо ділимося незалежним рейтингом компаній, які мають не менш 30% рівень виплат та 20-річний стаж роботи за своїми плечима. До того ж із першими, у цьому списку компаніями, ми плідно співпрацюємо вже багато років.

ІНГО Україна, одна зі страхових компаній з якою ми співпрацюємо.ІНГО Україна
– УНІКА
– ПАТ СК Українська страхова група
– Арсенал Страхування
– AXA Страхування
– ПРОСТО-страхування
– PZU Україна
– НАСК Оранта
– ЗАТ СК ТАС

Менеджер з роботи зі страховими компаніями, Андрійченко Пилип.

Телефон: 044 496 20 80
Факс: 044 496 20 81
Мобільний: 067 555 19 99


Залиште відповідь

Ви повинні ввійти в систему, щоб залишити коментар.